Akciók-Hírek!

2020.04.01 10:40
Kézi körfűrész

A kézi körfűrész használatának sajátosságai

A kézi körfűrész kifejezetten praktikus és komoly hozzáadott értékkel bíró szerszámnak minősül abban az esetben, hogyha precízen és pontosan szeretnénk kivitelezni a fából készült anyagok megmunkálását.

 

Újdonságok! Állandó kedvezmények, AKCIÓK visszavonásig!

Különleges, kiemelt, változó kedvezmények, a készlet erejéig vagy lejáratig!
Akciós oldalunkon tesszük közzé az aktuális kedvezményeket, a használható kuponkódokat, melyet a vásárlás során lehet felhasználni.

Lapszintező, burkolatszintező rendszer használata és előnyei!!

Burkolólap szintező rendszer használatával egy tökéletesen burkolt, esztétikus felületet kaphatunk.
Országosan a legszélesebb választékkal és legkedvezőbb árakkal várunk minden kedves érdeklődőt.

A gyémánttárcsákat számos változatban találhatjuk meg a boltok és webáruházak kínálatában, választásunkat pedig igazíthatjuk akár a vágni kívánt anyag jellegéhez, az árfekvéshez, vagy pedig a számunkra megbízhatóságot és minőséget jelentő márkához is.

A vizes vágógépek, és használatuk

Amikor vizes csempevágó gép vásárlására kerül a sor, akkor a döntési folyamat során minden bizonnyal szerepet játszik a munkaeszköz használhatósága....

Amikor vizes csempevágó gép vásárlására kerül a sor, akkor a döntési folyamat során minden bizonnyal szerepet játszik a munkaeszköz használhatósága, élettartama, energiafogyasztása, terhelhetősége (mennyire erős a motorja), és a vele végezhető munka minősége is. A kiválasztás kapcsán azt is számításba kell venni, hogy milyen méretű és anyagú csempe vágásához történik majd a felhasználás.Mindezt figyelembe véve szeretnénk megkönnyíteni a választást, ezért rövid cikkünkben a vizes vágógépek legfőbb tulajdonságait és előnyeit fogjuk bemutatni.

2020.01.04 07:36

Javában benne vagyunk már a tavaszban, sőt, néhány hét múlva a nyár is be fog köszönteni. Ilyenkor egyre hosszabbak a nappalok, és bizony az időjárás gyakran azt is lehetővé teszi, hogy minél tovább maradjunk kint a levegőn. Ilyenkor esik csak igazán jól egy-egy kellemes este a házilag vagy szakember által tökéletesen burkolt teraszon vagy az erkélyen.

RUBI, MONTOLIT, SIRI, SIGMA csempevágó, vizesvágó Akció lapszintező kis és nagykereskedés

Lapszintező, csempe és burkolatszintező rendszer, legszélesebb választékban, és legkedvezőbb árakon áruházunkban!!