Akciók-Hírek!

Lapszintező, burkolatszintező rendszer használata és előnyei!!

2019.12.27 11:28
Lapszintező, burkolatszintező rendszer használata és előnyei!!

Burkolólap szintező rendszer használatával egy tökéletesen burkolt, esztétikus felületet kaphatunk.
Országosan a legszélesebb választékkal és legkedvezőbb árakkal várunk minden kedves érdeklődőt.

 

 .

 

Miért érdemes regisztrálni és feliratkozni hírlevelünkre?

 

Aktuális AKCIÓK, végösszeg kedvezmények.

 

Mennyibe kerül a szállítás, és milyen összegtől ingyenes?

 

Kivitelezőként milyen kedvezményeket kaphatok?

 

Viszonteladó szeretnék lenni!

 

.

Mire jó a lapszintező, csempe és burkolatszintező rendszer??

Lapszintező rendszereknek és burkolatszintezőknek elengedhetetlen a használatuk ha szép, sima egyenletes felületet szeretne elérni. Burkolatok egymáshoz való illesztésénél segítséget ad a a burkolólapok sík felületének tökéletesen  beállításához, a nagy méretű lapok gyorsabb elhelyezéséhez. A szintbeli különböző hibák könnyen kiigazíthatóak a szintezőkkel a megfelelő síkra.


Milyen lapszintező rendszert használjunk?

Lapszintező fajtájának a kiválasztása nagyban függ a burkolandó felületen alkalmazott burkoló lapok méretétől és a burkolandó felülettől, és a lapok vastagságától is. Teljesen mindegy melyik típust választja, ez inkább attól függ ki melyiket tudja kényelmesebben és gyorsabban megszokni és alkalmazni.

A nagyobb méretű lapokhoz viszont az ÉKES típusok a beváltabbak és alkalmazhatóak a legszélesebb körben, ezek közül több típus kompatibilis egymással is.


 

Az ÉKES lapszintező típusok sok esetben kompatibilisek egymással, ezáltal a legjobban használható, és legkedvezőbb áru csomagokat lehet összeállítani.

Minél nagyobb a burkoló lap mérete, ennek függvényében változik az oldalanként alkalmazandó lapszintező darabszáma is. Tökéletes felületet szeretnénk elérni, akkor érdemes figyelembe venni az ajánlott darabszámokat is. Ezt ebből a táblázatból lehet a legkönnyebben meghatározni, a táblázat minden lapszintező termékoldalon megtalálható.

Mindegyik lapszintező rendszerre igaz, hogy az elhelyezésük több módon is történhet, ezáltal némiképpen spórolni is lehet darabszámon. Ehhez nyújtanak segítséget a következő képek is.

 


Ha szeretné előbb kipróbálni válasszon a próbacsomagok közül. Az ÉKES rendszereket fogó nélkül is ki lehet próbálni!!!

Itt lehet választani a lapszintező csempe és burkolat szintező rendszerek közül.


Milyen lapokhoz ajánlott és elengedhetetlen a használatuk?

Elsősorban nagyméretű lapokhoz, manapság elterjedt egyre nagyobb méretű burkolólapokhoz ideális a használatuk. Előfordul hogy ilyen fajta nagyméretű lapokon szemmel nem érzékelhető gyártási hiba van (görbeség), illetve a csemperagasztó zsugorodásából is adódhat egyenlőtlenség. A lapszintező-rendszerekkel kiküszöbölhetővé válik minden egyenetlenség, megakadályozható a ragasztó száradásából és zsugorodásából adódó egyenetlenség kialakulása .

A lapszintezőkkel az elvágott lapokat is tökéletesen lehet síkba helyezni, így az egymáshoz rögzített lapok szép sík felületet képeznek, a vágások észrevehetetlenek lesznek.