Lapszintező használata

Tökéletesen sík burkolatot szeretne, akkor a mostani nagy méretű és él vágott lapokhoz elengedhetetlen, a burkolólap szintező rendszer használata. Burkolólap szintező rendszer használatával egy tökéletesen burkolt, esztétikus felületet kaphatunk. Országosan a legszélesebb választékkal és legkedvezőbb árakkal várunk minden kedves érdeklődőt.Mire jó a lapszintező, csempe és burkolatszintező rendszer??

Lap és burkolatszintezőknek elengedhetetlen a használatuk ha szép, sima egyenletes felületet szeretne elérni. Burkolatok egymáshoz való illesztésénél segítséget ad a a burkolólapok sík felületének tökéletesen beállításához, a nagy méretű lapok gyorsabb elhelyezéséhez. A szintbeli különböző hibák könnyen kiigazíthatóak a szintezőkkel a megfelelő síkra.


Milyen lapszintező rendszert használjunk?

Lapszintező fajtájának a kiválasztása nagyban függ a burkolandó felületen alkalmazott burkoló lapok méretétől és a burkolandó felülettől is. Teljesen mindegy melyik típust választja, ez inkább attól függ ki melyiket tudja kényelmesebben és gyorsabban megszokni és alkalmazni. A nagyobb méretű lapokhoz viszont az ÉKES típusok a beváltabbak és alkalmazhatóak a legszélesebb körben.

Az ÉKES lapszintező típusok sok esetben kompatibilisek egymással, ezáltal a legjobban használható, és legkedvezőbb ár/érték arányú csomagokat lehet összeállítani.

Minél nagyobb a burkoló lap mérete, ennek függvényében változik az oldalanként alkalmazandó lapszintező darabszáma is. Tökéletes felületet szeretnénk elérni, akkor érdemes figyelembe venni az ajánlott darabszámokat is. Ezt ebből a táblázatból lehet a legkönnyebben meghatározni, a táblázat minden lapszintező termékoldalon megtalálható.

Mindegyik lapszintező rendszerre igaz, hogy az elhelyezésük több módon is történhet, ezáltal némiképpen spórolni is lehet darabszámon.


Ha szeretné előbb kipróbálni válasszon a próbacsomagok közül. Az ÉKES rendszereket fogó nélkül is ki lehet próbálni!!!

Itt lehet választani a lapszintező csempe és burkolat szintező rendszerek közül.


Milyen lapokhoz ajánlott és elengedhetetlen a használatuk?

Elsősorban nagyméretű lapokhoz, manapság elterjedt egyre nagyobb méretű burkolólapokhoz ideális a használatuk. Előfordul hogy ilyen fajta nagyméretű lapokon szemmel nem érzékelhető gyártási hiba van (görbeség), illetve a csemperagasztó zsugorodásából is adódhat egyenlőtlenség. A lapszintező-rendszerekkel kiküszöbölhetővé válik minden egyenetlenség, megakadályozható a ragasztó száradásából és zsugorodásából adódó egyenetlenség kialakulása .

A lapszintezőkkel az elvágott lapokat is tökéletesen lehet síkba helyezni, így az egymáshoz rögzített lapok szép sík felületet képeznek, a vágások észrevehetetlenek lesznek.Érdeklődés

Itt tedd fel kérdését, írd meg észrevételed, és segítünk!...

Név *:
e-mail cím *:
Ide írjon:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!