Gyakori kérdések

» Mikor tudom meg hogy rendelésemmel kapcsolatban minden rendben van?

A megrendelést követően pillanatokon belül kap egy (automatikus) levelet a rendelésről, ez egy automatikus visszaigazolás kizárólag a rendszer által küldött érkeztető, azt jelzi, hogy a megrendelést sikeresen elküldte.

Ha a megrendelést  15.00  előtt elküldi arról még valószínűleg 17.00.ig de legkésőbb másnap reggel visszaigazolást kap.(megrendelése feldolgozásra került). Ebből megtudja hogy az adott termék van-e raktáron stb...

Ha rendelésevel probléma lenne,a megadott elérhetőségein megpróbáljuk felvenni Önnel a kapcsolatot. Ha semmi probléma nincs és raktáron van minden megrendelt termék,a következő üzenet amit kapni fogsz, hogy a (megrendelése postázásra került, vagy átvehető bemutatótermünkben, vagy ha előre utalást választotta, akkor küldjük a díjbekérő számlát és az összeg számlánkra érkezésekor a csomagot postázzuk).

» Melyik szállítási mód a leggyorsabb?

Az MPL mert általában már másnap átvehető a csomag! Ha sürgős szállítást kér,akkor az 1 napos időgaranciát írja be a megjegyzés rovatba,ekkor másnap biztosan megérkezik a csomagja a megadott címre.

» Hol tudok bankkártyával is fizetni?

Ha a csomagot Posta pontra, Mol pontra kérte akkor ott tud kártyával is fizetni. Terveink szerint a fóti bemutatóteremben is nemsokára elérhető lesz valamilyen kártyás fizetési lehetőség.

» Milyen összegtől ingyenes a kiszállítás!

MPL futárszolgálat esetén a kiszállítás nettó 125.000 ft felett ingyenes előre utalás esetén.

A kedvezményes és ingyenes kiszállítási díjakat az ügyfélszolgálat írja jóvá a megrendelés feldolgozásakor.

Ingyenes kiszállítású termékeket ebben az áruházban lehet megnézni és megrendelni.

http://www.csempevagoshop.hu

http://www.szerszambazarshop.hu

» Milyen előnyei vannak az előre utalásnak?

Előre utalás esetén 1% kedvezményt kap számlája végösszegéből a megrendelés folyamán a következő áruházainkban.

http://www.csempevagoshop.hu

http://www.szerszambazarshop.hu

» Mikor érdemes előre utalás esetén utalást elindítani?

Mindenképp várja meg a "megrendelése feldolgozásra került" visszajelzésünket,és az azzal párhuzamosan kiküldött díjbekérő számlát, mert :-akkor már biztos, hogy a megrendelt termék raktáron van, - és ha Ön kedvezményre jogosult akkor abban találja a pontos utalandó összeget is!

» Mennyi idő alatt kapom meg a csomagot?

A délig leadott megrendeléseket,ha nincs lefoglalva és megtalálható raktárunkban, akkor még aznap megpróbáljuk útnak indítani. Ha délután küldi el megrendelését, azt csak másnap délelőtt csomagoljuk és indítjuk el. Ettől számítva MPL esetén 1-2 nap, a szállítási idő, melynek nyomkövető kódját a csomag feladásakor az MPL rendszere küldi ki a megadott e-mail címre.

» Sűrgős egy napos kiszállítást is lehet kérni?

Igen, az MPL futárszolgálat vállal egy napos garantált kiszállítást is, de ezt jelezni kell a rendelés feladásakor a megjegyzés rovatba, és ennek van egy egyszeri 300-550 ft-os költsége.  

» Csempevágókereket hogy érdemes megrendelni?

Csempevágókereket meg lehet rendelni normál kiszállítással is utánvéttel, de ha olcsóbb kiszállítást szeretne akkor válassza a:

  • szállítást
  • és az előre utalást,

mert csak ebben az esetben tudjuk feladni ajánlott levélben, így a csempevágókereket  595ft-ért tudjuk elküldeni ajánlott levél formájában.